Promotieartikelen Waalwijk, Brabant

Perfecte promotieartikelen die uw boodschap overbrengen

 

Promotieartikelen, het zit al in de naam . . . Promotieartikelen lenen zich bij uitstek om uw bedrijf of evenement te promoten. Ons grote assortiment heeft voor elk bedrijf of evenement het geschikte promotieartikel. Denk aan bijvoorbeeld bedrukte pennen en tassen, maar ook bepaalde (bedrijfs)kleding.

  

Promotieartikelen bedrukken met uw logo

Veel promotieartikelen zijn geschikt om te worden bedrukt met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Arnold Verwiel kan uw promotieartikelen op verschillende manieren bedrukken. Ons team adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden en technieken.

 

Ideeën opdoen voor promotieartikelen? Bezoek onze showroom in Waalwijk.

Op onze website hebben we een uitgebreid assortiment relatiegeschenken. Maar wij begrijpen het heel goed als u ons graag wilt bezoeken om de verschillende artikelen te bekijken. Onze showroom in Waalwijk is circa 100 m2 groot. Daar presenteren wij de mooiste en leukste promotieartikelen maar ook giveaways, relatiegeschenken en kerstpakketten. 

  

Persoonlijk advies. Dat is onze kracht.

Wij staan bekend om ons eerlijke, professionele advies. En indien gewenst nemen we het volledige selectieproces voor promotieartikelen uit handen. Ontvangt u liever een voorstel dat volledig aansluit op uw organisatie of evenement? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten en u ontvangt een gespecificeerd voorstel inclusief prijzen.

 

Promotieartikelen Waalwijk, Brabant - producten_arnold-verwiel.  Promotieartikelen Waalwijk, Brabant - arnold-verwiel.

Advies

Op zoek naar een bijzonder en verrassend relatiegeschenk voor uw medewerkers of klanten? We adviseren u graag!

Maak een afspraak